Strooisels

Wij van Stouten Fourage begrijpen we hoe belangrijk het is om uw dieren een comfortabele leefomgeving te bieden. Daarom bieden we een verschillende strooisel producten aan die perfect zijn voor het inrichten van stallen en hokken. Onze strooisel producten zijn van topkwaliteit en geschikt voor verschillende diersoorten. Van tarwestro tot houtvezel strooisel, we hebben alles wat u nodig heeft om uw dieren te voorzien van een zachte, warme en droge ondergrond.

Filter:
Diersoort
Bewerking
Categorie:
Dierensoort
Bewerking:
Bewerking
erwtenstro
Erwtenstro
Uitstekend geschikt voor duivenmelkers, verpakt in kleine balen van 20 kg. Gaat langer mee dan tarwestro door stugge structuur.
Gehakseld stro
Gehakseld Stro Strooisel
Gehakseld stro is in de pers gesneden stro met 51 messen. Voor persing wordt het stro gehakseld voor een nog betere opname. Door de prechop bewerking is het stro gelijkmatig gehakseld wat zorgt voor een gelijkmatige structuur.
Gerstestro-1211-2-min
Gerstestro
Stro van gerst. Dit eindproduct blijft op het land achter na het dorsen van het graan. Leverbaar in grote en kleine balen.
Houtvezel-balen-550-liter
Houtvezel
Eerste klas houtvezel, gemaakt van geschaafd vurenhout. Zeer geschikt voor paarden met stof allergie.
koolzaadstro
Koolzaadstro
Stro van koolzaad of raapzaad is harder dan tarwestro, grof, structuurrijk en heeft door de zachte binnenkant een hoog absorberend vermogen.
grijs logo stouten
Roggestro
Roggestro heeft veel dezelfde eigenschappen als tarwestro, maar is grover en het staat bekend om het uitstekende absorptievermogen. Dit zorgt voor goed comfort voor de dieren.
tarwestro
Tarwestro
Tarwestro is wellicht de bekendste en meest voorkomende strosoort. Tarwestro is in veel varianten verkrijgbaar en op veel manieren toepasbaar.
Vlas-lemen-balen-20-kg-2831
Vlasstrooisel
Eersteklas ontstofte vlaslemen. Het vlas strooisel is een 100% plantaardig, gezond en goedkoop strooisel van ontstofte vlaslemen.
Zaagsel-balen-18-kg
Zaagsel
Eersteklas zaagsel van zacht vurenhout. Hoog absorptievermogen en is stofvrij verpakt in balen van 18 kilo.

Stro als bodembedekking

Bij Stouten Fourage bieden we verschillende soorten stro en stalstrooisel aan. Onze stro producten zijn van topkwaliteit en geschikt voor diverse dieren, waaronder paarden, koeien, kalveren, geiten en kleinvee. Hier zijn enkele voorbeelden van stro die we aanbieden:

Gerstestro

Gerstestro is een veelzijdige strosoort die perfect is als bodembedekking in stallen. Het biedt comfort en absorptie, waardoor het ideaal is voor paarden en andere dieren.

Koolzaadstro

Koolzaadstro heeft een fijne structuur en is zeer geschikt als bodembedekking voor koeien en kalveren. Het zorgt voor een zachte en warme ondergrond en kan tevens dienen als voedsel voor sommige van uw dieren.

Tarwestro

Tarwestro is een populair strooisel voor diverse dieren vanwege de goede absorberende eigenschappen en het comfort dat het biedt. Naast strooisel kan tarwestro ook een deel van het rantsoen van uw dieren vormen.

Roggestro

Roggestro biedt een comfortabele ondergrond in de stal en is ideaal voor schapen en geiten vanwege de langere en stuggere structuur.

Erwtenstro

Door zijn zachte textuur, is erwtenstro ideaal voor gevoelige poten en geschikt voor verschillende dieren. Het kan naast als bodembedekking ook als voedsel dienen.

Stalstrooisel als bodembedekking

Naast stro bieden we bij Stouten Fourage ook stalstrooisel aan om de hygiëne in de stal te bevorderen. Het juiste strooisel helpt uw stallen schoon en comfortabel te houden. Enkele voorbeelden van strooisel voor bodembedekking zijn:

Houtvezel

Houtvezel is een populaire keuze voor bodembedekking, omdat het stofvrij is en zeer absorberend. Het draagt bij aan het behoud van een schone en droge stalomgeving.

Vlasstrooisel

Vlasstrooisel is zacht en comfortabel voor uw dieren en verspreidt een aangename geur. Het zorgt voor een frisse stalomgeving en draagt bij aan het welzijn van uw vee.

Zaagsel

Zaagsel is een klassieke keuze voor paardenstallen. Het is betaalbaar en biedt uitstekende absorberende eigenschappen, wat bijdraagt aan een schone en comfortabele leefomgeving voor uw dieren.

Stalstrooisel kopen bij Stouten Fourage

Bij Stouten Fourage is strooisel kopen een eenvoudig en betrouwbaar proces. Via onze website kunt u gemakkelijk het strooisel van uw keuze bestellen. Onze producten zijn met zorg geselecteerd en van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw dieren zich comfortabel en tevreden voelen in hun leefomgeving. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste bodembedekking voor uw stal te kiezen en ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke situatie.

Contact

Heeft u vragen over onze strooisel producten of wilt u meer informatie over het ruwvoer kopen bij Stouten Fourage? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)111 – 481592 of mailen naar info@stouten-fourage.nl. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw dieren.