Hooi

Stouten Fourage biedt een divers assortiment hooibalen voor vee. Ons aanbod bestaat uit diverse soorten ruwvoer, verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Of u nu op zoek bent naar grote balen hooi of midi balen hooi, bij ons vindt u het allemaal. De hooibalen zijn zorgvuldig samengesteld, zodat u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Uw vee verdient enkel en alleen het beste ruwvoer. Ontdek onze producten op de website en bestel vandaag nog hoogwaardige voeding voor uw dieren!

Filter:
Diersoort
Bewerking
Categorie:
Dierensoort
Bewerking:
Bewerking
dijkhooi
Dijkhooi
Mengsel van grassoorten.
grasmix hooi
Grasmix
Mix van verschillende grassoorten. Zachter dan Timothy. Hoger in suikergehalte. Droog. Fris. Groen. 87,2% droge stof. 6% ruw eiwit. 27,5% ruwe celstof. 11,8% suiker. 5,89% fructaan. 66-70% EWPA per kg droge stof.
grijs logo stouten
Kruidenhooi
Mengsel van grassoorten. Optimaliseert spijsvertering. Laag suikergehalte. Laag zetmeelgehalte. Vezelrijk. Smakelijk. Licht verteerbaar. Kruidig
timothy hooi
Timothy hooi
Kunstmatig gedroogd en daardoor schoner, veiliger en beter. Hoog in ruwe celstof. Niet te hoog in suikers. Goede structuur. Grover dan grasmix. 86,6% droge stof. 6,6% ruw eiwit. 29,7% ruwe celstof. 9,3% suiker. 1,9% fructaan. 57-65% EWPA per kg droge stof.
weidehooi
Weidehooi
Mengsel van grassoorten. Bevat veel vitaminen en mineralen. Smakelijk. Leverbaar in veel soorten. Fris

Hooibalen kopen

Hooi is een droog en geconserveerd voedingsmiddel voor vee. Dit ruwvoer wordt geproduceerd door gras of andere groene planten te maaien en vervolgens te laten drogen in de zon of in de fabriek totdat het vochtgehalte laag genoeg is om bederf te voorkomen. Het drogen van het gewas voorkomt schimmelvorming en behoudt de voedingsstoffen. Het belangrijkste doel van hooi is om dieren van voedzaam ruwvoer te voorzien, in periodes waarin vers gras niet beschikbaar is, zoals in de winter of als sturing in het rantsoen. De voeding is een essentieel onderdeel van het dieet van veel vee, omdat het vezels, eiwitten, vitaminen en mineralen levert die nodig zijn voor een goede gezondheid en groei.

Kwaliteit boven alles

Onze hooibalen worden zorgvuldig geselecteerd en samengesteld, waarbij we streven naar een optimale voedingswaarde en versheid. We begrijpen dat goed ruwvoer essentieel is voor de gezondheid en prestaties van uw dieren, en daarom besteden we veel aandacht aan het waarborgen van de kwaliteit van onze producten.

Divers assortiment hooibalen

Wij hebben hooibalen in verschillende formaten beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. In ons assortiment vindt u diverse grote balen hooi. Daarnaast hebben we ook midi balen hooi te koop. Onze hooibalen zijn te verkrijgen in allerlei soorten. Denk hierbij aan hooisoorten zoals:

 

Wilt u meer informatie over een bepaald type hooi? Klik hierboven dan op de gewenste hooisoort en kom alles te weten over dit ruwvoer.

Hooibalen kopen bij Stouten Fourage

Stouten Fourage streeft ernaar om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. U kunt de gewenste hooibalen makkelijk online kopen via de website, waar het complete aanbod te bekijken en bestellen is. De minimale afname voor het aankopen en laten bezorgen van balen hooi is 5.000 kg. Nadat u besteld heeft, gaan wij aan de slag om uw bestelling klaar te maken en tijdig te leveren. We brengen u vervolgens op de hoogte van de levertijd.

Strobalen kopen bij Stouten Fourage

Strobalen kopen bij Stouten Fourage is snel, eenvoudig en betrouwbaar. De minimale afname voor het bestellen en laten bezorgen van onze strobalen is 5.000 kg. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling tijdig en correct geleverd wordt op het door u gewenste adres. Vooraf brengen wij u op de hoogte van de levertijd. Bestel vandaag nog en voorzie uw dieren van het beste stro!

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het kopen van hooibalen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Stouten Fourage staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt ons bereiken via de contactpagina of door ons direct te bellen.