Stro

Bij Stouten Fourage streven we ernaar om u het beste van het beste te bieden als het gaat om strobalen voor uw vee. We begrijpen dat de kwaliteit van het ruwvoer een directe invloed heeft op de gezondheid en prestaties van uw dieren, en daarom zorgen we ervoor dat ons assortiment voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Of u nu grote strobalen zoekt, kleine balen in bundels of specifieke varianten zoals gehakseld, gehamerd of gesneden stro, bij ons vindt u precies wat u nodig heeft.

Filter:
Diersoort
Bewerking
Categorie:
Dierensoort
Bewerking:
Bewerking
erwtenstro
Erwtenstro
Smakelijk, structuurrijk, zorgt voor een goede opname. Verpakt in kleine balen van ongeveer 20 kg. Zeer geschikt als duivenvoer.
gehakseld stro
Gehakseld Stro Ruwvoer
Geschikt voor alle vee soorten, korter gesneden en daardoor sneller te mengen in de mengvoerwagen.
gehamerd stro
Gehamerd Stro Ruwvoer
Gehamerd stro van hoge kwaliteit. Zowel grote als kleine balen van 20 kilo. Droog geperst en voldoet aan de GMP + richtlijnen.
gerstestro
Gerstestro
Gerstestro is verkrijgbaar in diverse varianten, zoals gehamerd, ongesneden, gesneden en gehakseld. Het stro is zeer makkelijk te verwerken en absorbeert goed. Gerstestro is zachter dan tarwestro.
gesneden stro
Gesneden Stro Ruwvoer
Gesneden stro is structuurrijk, mengt goed in de mengvoerwagen en heeft lagere kosten. Geschikt voor alle vee soorten.
grijs logo stouten
Haverstro
Het heeft een vettig waslaagje en is daardoor uitstekend geschikt voor paarden met luchtwegproblemen. Neemt wat minder vocht op dan andere strosoorten. Haverstro is harder en langer dan tarwe of gerstestro.
koolzaadstro
Koolzaadstro
Stro van koolzaad of raapzaad is harder dan tarwestro, grof, structuurrijk en heeft door de zachte binnenkant een hoog absorberend vermogen.
tarwestro
Tarwestro
Tarwestro is wellicht de bekendste en meest voorkomende strosoort. Tarwestro is in veel varianten verkrijgbaar en op veel manieren toepasbaar. Makkelijk te verwerken en goed absorberend.
grijs logo stouten
Triticale
Triticale stro is een kruising van tarwe en rogge. Het is harder dan gerstestro en neemt minder vocht op. De soort is zeer ongevoelig voor droogte en heeft een hoger proteïnegehalte dan rogge en tarwe.