Graszaadhooi/Gedorst hooi

Bij Stouten Fourage bent u aan het juiste adres voor de aankoop van graszaadhooi of gedorst hooi. We bieden een ruim assortiment met kwalitatief graszaadhooi. Onze medewerkers selecteren het hooi met grote zorgvuldigheid, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Uw paarden en rundvee verdienen namelijk enkel het beste ruwvoer. Hierbij heeft de keuze uit verschillende soorten en bewerkingen. Bekijk het aanbod op de website en vertrouw op onze uitstekende kwaliteit en service.

Filter:
Diersoort
Bewerking
Categorie:
Dierensoort
Bewerking:
Bewerking
engels raaigras
Engels raaigras
Goede prik. Smakelijk om in voerrek te voeren. Lage voedingswaarde. Grove structuur. Groen. Friszoet.
grijs logo stouten
Gehakseld graszaadhooi
Structuurbron. Goed te mengen in het rantsoen. Gehakseld met een hakselaar in of voor de pers, daardoor zeer kort.
grijs logo stouten
Gehamerd graszaadhooi
Structuurbron. Goed te mengen in het rantsoen. Kortst mogelijke product.
grijs logo stouten
Gesneden graszaadhooi
Structuurbron. Goed te mengen in het rantsoen. Gesneden met de pers. De hoeveelheid messen is bepalend voor de lengte. Hoe korter hoe meer prik.
kropaar hooi
Kropaar
Lager fructaangehalte dan Engels raai. Lage voedingswaarde. Groen. Friszoet
Rietzwenk graszaadhooi
Rietzwenk
Harder dan Engels raai. Stofarm. Lage voedingswaarde. Fijne structuur. Droog. Groen. Friszoet.
roodzwenk hooi
Roodzwenk
Fijne en naalderige structuur. Neemt geen vocht op. Behoud van structuur en prik in mengvoerwagen. Lage voedingswaarde. Groen. Friszoet.
veldbeemdgras
Veldbeemdgras
Mooiste graszaadhooi. Zachte en fijne structuur. Smakelijk. Lage voedingswaarde. Groen. Friszoet.
grijs logo stouten
Westerwold
Vroege graszaadsoort. Zachte en fijne structuur. Smakelijk. Hoge voedingswaarde. Groen. Friszoet.

Wat is graszaadhooi?

Graszaadhooi is een restproduct van de graszaadteelt. Na het oogsten van het graszaad wordt het overgebleven gewas gedroogd op het land en in balen geperst. Het gedorst hooi heeft veel structuur en een lage voedingswaarde. Hierdoor is het ideaal als bijvoer in het rantsoen van uw dieren. Tevens is het door de grove structuur geschikt als pensprik voor koeien. Veelvoorkomende soorten graszaadhooi zijn onder andere Engels raaigras, roodzwenk en rietzwenk.

Ruim assortiment graszaadhooi

Stouten Fourage heeft een uitgebreid assortiment graszaadhooi van topkwaliteit. Ons aanbod bestaat onder meer uit de volgende soorten:

 

Ieder type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Voor meer informatie over een bepaalde soort gedorst hooi, adviseren wij u om de productpagina te raadplegen.

Verkrijgbaarheid graszaadhooi

Het graszaadhooi van Stouten Fourage is verkrijgbaar in zowel grote als kleine balen met een minimale afname van 5.000 kg. We bieden diverse varianten op het gebied van verwerking. Denk daarbij aan ongesneden, gesneden met 26 messen, extra kort gesneden, gehamerd of gehakseld graszaadhooi. Doordat we verschillende mogelijkheden hebben, zit er altijd een optie bij die u kunt gebruiken voor uw paarden of rundvee. Al onze producten voldoen aan de GMP+ richtlijnen en zijn vrij van Endofyten, Jakobskruiskruid en Herfsttijloos.

Graszaadhooi of gedorst hooi kopen

Wilt u graszaadhooi of gedorst hooi kopen? Stouten Fourage levert het hele jaar door hooi. We hebben een opslag van meer dan 10.000 ton en beschikken daardoor altijd over voldoende voorraad. U bestelt het gewenste graszaadhooi eenvoudig via de bestelpagina op onze website. De minimale afname voor het kopen van gedorst hooi is 5.000 kg. We zorgen ervoor dat de gewenste producten snel bij u worden bezorgd en u op de hoogte bent van de levertijd.

Neem contact op met Stouten Fourage

Indien u nog vragen heeft over graszaadhooi of gedorst hooi, neem dan gerust contact op met de experts van Stouten Fourage. Wij adviseren u graag omtrent onze diverse soorten graszaadhooi en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw vee.