Stro

Bij Stouten Fourage streven we ernaar om u het beste van het beste te bieden als het gaat om strobalen voor uw vee. We begrijpen dat de kwaliteit van het strooisel een directe invloed heeft op de gezondheid en prestaties van uw dieren, en daarom zorgen we ervoor dat ons assortiment voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Of u nu grote strobalen zoekt, kleine balen in bundels of specifieke varianten zoals gehakseld, gehamerd of gesneden stro, bij ons vindt u precies wat uw dier nodig heeft.

Filter:
Diersoort
Bewerking
Categorie:
Dierensoort
Bewerking:
Bewerking
erwtenstro
Erwtenstro
Uitstekend geschikt voor duivenmelkers, verpakt in kleine balen van 20 kg. Gaat langer mee dan tarwestro door stugge structuur.
Gehakseld stro
Gehakseld Stro Strooisel
Gehakseld stro is in de pers gesneden stro met 51 messen. Voor persing wordt het stro gehakseld voor een nog betere opname. Door de prechop bewerking is het stro gelijkmatig gehakseld wat zorgt voor een gelijkmatige structuur.
Gerstestro-1211-2-min
Gerstestro
Stro van gerst. Dit eindproduct blijft op het land achter na het dorsen van het graan. Leverbaar in grote en kleine balen.
koolzaadstro
Koolzaadstro
Stro van koolzaad of raapzaad is harder dan tarwestro, grof, structuurrijk en heeft door de zachte binnenkant een hoog absorberend vermogen.
grijs logo stouten
Roggestro
Roggestro heeft veel dezelfde eigenschappen als tarwestro, maar is grover en het staat bekend om het uitstekende absorptievermogen. Dit zorgt voor goed comfort voor de dieren.
tarwestro
Tarwestro
Tarwestro is wellicht de bekendste en meest voorkomende strosoort. Tarwestro is in veel varianten verkrijgbaar en op veel manieren toepasbaar.

Strobalen kopen

Een comfortabele leefomgeving is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van uw vee. Bij Stouten Fourage hebben we hoogwaardige strobalen te koop die perfect zijn voor het inrichten van stallen en hokken. Onze strobalen zijn van de beste kwaliteit en geschikt voor verschillende soorten dieren. Hiermee voorziet u uw vee van een zachte, warme en droge ondergrond. Ook geschikt als ruwvoer om te sturen in het rantsoen voor uw vee.

Verschillende soorten strobalen

Stouten Fourage biedt een diversiteit aan strobalen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Zo bieden wij grote en kleine strobalen aan, maar ook varianten zoals gehakseld stro, gehamerd stro en gesneden stro. Elk type stro heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen, afhankelijk van de behoeften van uw dieren. Bij ons kunt u de volgende strobalen kopen:

Gehamerd, gesneden en gehakseld stro

Ons stro is in verschillende verwerkingen te verkrijgen:

  • Gehamerd stro is extra fijn gehakseld, lengte 1 tot 3 cm, waardoor het perfect is als zachte en comfortabele bodembedekking voor dieren. Het stro is droog geperst, bevat gegarandeerd geen lange delen en is van hoge en constante kwaliteit.
  • Gesneden stro is in kleine stukjes van 5 tot 8 cm gesneden en bevat af en toe een grof stuk.
  • Gehakseld stro bestaat uit grovere stukken stro en wordt vaak gebruikt in combinatie met kalk als bodembedekking voor grote dieren zoals koeien.

Biologisch stro: natuurlijk en duurzaam

Bij Stouten Fourage zijn we ons bewust van het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom bieden we ook biologisch stro aan, geteeld zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of kunstmest. Hierdoor is het schoon en rijk aan belangrijke voedingsstoffen. Biologisch stro is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van uw dieren.

Strobalen kopen bij Stouten Fourage

Strobalen kopen bij Stouten Fourage is snel, eenvoudig en betrouwbaar. De minimale afname voor het bestellen en laten bezorgen van onze strobalen is 5.000 kg. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling tijdig en correct geleverd wordt op het door u gewenste adres. Vooraf brengen wij u op de hoogte van de levertijd. Bestel vandaag nog en voorzie uw dieren van het beste stro!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ons assortiment strobalen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het team van Stouten Fourage staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw vee.