Biologisch hooi & stro

Bij Stouten Fourage vindt u diverse soorten biologisch hooi en stro voor uw vee. Of u nu op zoek bent naar voeding of een comfortabele bodembedekking, wij bieden wat u nodig heeft. We hebben een ruim assortiment aan biologisch hooi en biologisch stro van de beste kwaliteit. Door te kiezen voor bioproducten draagt u bij aan een beter milieu en een duurzamere wereld. Bekijk het complete aanbod op onze website en koop meteen de gewenste producten aan. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige levering.

biologisch skal certificaat
Filter:
Diersoort
Bewerking
Categorie:
Dierensoort
Bewerking:
Bewerking
gerstestro
Gerstestro
Gerstestro is verkrijgbaar in diverse varianten, zoals gehamerd, ongesneden, gesneden en gehakseld. Het stro is zeer makkelijk te verwerken en absorbeert goed. Gerstestro is zachter dan tarwestro.
luzerne hooi
Luzerne hooi
Luzerne hooi, ook wel 'het groene medicijn' genoemd. Beschikbaar in verschillende bewerkingen: ongesneden, gesneden, gehakseld, fabrieksgedroogd en zongedroogd.
tarwestro
Tarwestro
Tarwestro is wellicht de bekendste en meest voorkomende strosoort. Tarwestro is in veel varianten verkrijgbaar en op veel manieren toepasbaar. Makkelijk te verwerken en goed absorberend.
weidehooi
Weidehooi
Mengsel van grassoorten. Bevat veel vitaminen en mineralen. Smakelijk. Leverbaar in veel soorten. Fris

Biologisch hooi

Biologisch hooi is een goede keuze voor boeren die natuurlijke en duurzame producten waarderen. Het wordt geteeld zonder schadelijke chemicaliën en kunstmest, waardoor het schoon en rijk is aan belangrijke voedingsstoffen. Daarbij biedt biologisch hooi een gezonde voeding voor dieren, zoals paarden, koeien, geiten, schapen, enzovoort. Stouten fourage biedt de volgende biologische hooisoorten aan:

Biologisch stro

Stouten Fourage heeft verschillende soorten biologisch stro in het assortiment. Elke soort heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. Daarbij voldoen al onze producten aan de GMP+ richtlijnen. Het stro dat we verkopen is in verschillende bewerkingen te verkrijgen, namelijk gehamerd, gesneden, gehakseld en prechop. Stouten Fourage biedt de volgende biologische strosoorten aan:

Biologisch hooi of stro bestellen bij Stouten Fourage

Via onze bestelpagina bestelt u eenvoudig het gewenste bio hooi of stro. De minimale afname om biologisch hooi of stro te kopen is 5.000 kg. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw bestelling klaar te maken en tijdig te bezorgen. Wij leveren de producten op de plaats die u wenst en zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de levertijd.

Contact

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste biologische hooi of stro. Voor vragen of meer informatie over onze producten kunt u contact opnemen met ons. Ons deskundig team staat klaar om u te adviseren.