Op- en overslag

Opslagcapaciteit nodig?

Stouten Fourage levert jaar rond hooi en stro. Om de klant het hele jaar door te kunnen voorzien hebben wij een grote opslag. Deze opslag bestaat uit een aantal loodsen met meer dan 12.000 ton opslagcapaciteit. Onze loodsen en ons verharde terrein lenen zich uitstekend voor opslag van materieel waar u als ondernemer geen plaats voor heeft.

Zoekt u (tijdelijk) op en over-slagruimte voor bijvoorbeeld stukgoed, overstock, seizoensvoorraad of de wekelijkse voorraad die u op uw locatie geleverd wilt krijgen? Wij kunnen u hieraan helpen, wij bieden u meer dan opslag. Indien gewenst kunnen wij ook uw voorraad bijhouden en het transport verzorgen.

Wij verhuren flexibel opslagruimte oplopend tot 2.400 m2. De moderne loods aan de Langeweg 2a heeft een vrije hoogte van circa 5.50 meter onder de spanten en is voorzien van onder andere isolatie, verlichting, brandblusapparatuur en een betonnen gevlinderde vloer. Ook op het buitenterrein is er ruimte voor opslag.

De loods bevindt zich op een beveiligd bedrijfsterrein waar 24/7 camerabewaking is. Het bedrijf is omzoomd en heeft 2 ingangen met grote toegangspoorten. Tijdens kantooruren is er toezicht aanwezig. Er zijn diverse laad,- en losmogelijkheden (heftruck, verreiker). Er is een geijkte weegbrug aanwezig en er kan over kantoorruimte beschikt worden. Ook hebben wij diverse vrachtwagens om uw goederen te kunnen transporteren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw (tijdelijk) opslag? Neem contact met ons op via: 0111-481592

Waarom opslag bij Stouten

Contact

Heeft u vragen omtrent de diensten of producten van Stouten?
Neem dan gerust contact met ons op en wij komen met een gepaste oplossing!

Bovenaanzicht fouragehandel Stouten