Skip to content

Blog & Faq

Home > Blog & Faq

Meest gestelde vragen

Onze verkoper Willem Bouwman is bereikbaar op 06-53118303 of via verkoop@stouten-fourage.nl

Stouten Fourage levert in heel Nederland. Minimale afname is 5 ton.

Normaal gesproken 5 werkdagen, maar doordat wij zelf altijd veel voorraad hebben kan er als het moet snel geschakeld worden. In uitzonderlijke gevallen is levering dezelfde dag mogelijk.

Hooi en stro zijn natuurproducten, waarin het weer een zeer grote rol speelt. Daarom leveren wij voeder altijd af met onze chauffeurs, die tevens kwaliteitsmanager zijn.  Dus de laatste controle gebeurt altijd nog door de chauffeur.  En mocht er een probleem zijn met de kwaliteit van uw product, dan zoeken we altijd samen naar een oplossing.

Bijna alle producten zijn leverbaar. Kijk op onze website, of neem contact op met onze verkoop op 06-53118303 of via verkoop@stouten-fourage.nl

Ja, ook voor los gestorte producten bent u bij Stouten Fourage aan het juiste adres. Informeer bij onze verkoop via 06-53118303 of via verkoop@stouten-fourage.nl naar de leveringsmogelijkheden voor los gestorte producten.

Ja, wij hebben een grote voorraad van verschillende producten beschikbaar. Levering van een combinatie van producten is mogelijk.

Ja, een aantal van onze vrachtwagens zijn uitgerust met een minishovel. Hiermee lossen wij de producten bij u op het erf of in de schuur.

Ja, wij leveren biologische producten. Wij zijn biologisch gecertificeerd via SKAL

Ja, dat is mogelijk. We hebben geen pinautomaat dus zorg voor voldoende contant geld.

Ja, dat is mogelijk. Onze chauffeurs rijden wekelijks machines, en onze vrachtwagens zijn dan ook allemaal uitgerust met de juiste benodigdheden hiervoor. Kijk op onze website bij transport.

Als u een volle combi bestelt, ontvangt u ongeveer 50 balen. Dit is afhankelijk van welke vrachtwagen er bij u komt lossen.