Skip to content

Strooisels

Home > Strooisels

Wij van Stouten Fourage begrijpen we hoe belangrijk het is om uw dieren een comfortabele leefomgeving te bieden. Daarom bieden we een verschillende strooisel producten aan die perfect zijn voor het inrichten van stallen en hokken. Onze strooisel producten zijn van topkwaliteit en geschikt voor verschillende diersoorten. Van tarwestro tot houtvezel strooisel, we hebben alles wat u nodig heeft om uw dieren te voorzien van een zachte, warme en droge ondergrond.

Tarwestro lang 1121

Tarwestro

- Triticum -

Stro van tarwe. Dit eindproduct blijft op het land achter na het dorsen van het graan. Leverbaar in grote en kleine balen.

Gerstestro 1211 (2)-min

Gerstestro

- Hordeum vulgare -

Stro van gerst. Dit eindproduct blijft op het land achter na het dorsen van het graan. Leverbaar in grote en kleine balen.

Koolzaadstro

- Brassica napus -

Stro van koolzaad of raapzaad in grote balen. Dit product is ook gehakseld verkrijgbaar in grote balen en kleine balen  verpakt in plastic.

Fabrieks gehakseld tarwestro

- Triticum -

Tarwestro uit Spanje of Frankrijk in grote balen, gehakseld of gehamerd. De balen zijn gebonden  met ijzerdraad.

Vlas lemen balen 20 kg 2831

Vlas strooisel

 

Vlas strooisel verpakt in balen van 20 kilo. Geleverd op statiegeldvrije pallets van 55 stuks.

Houtvezel balen 550 liter

Houtvezel strooisel

 

Zaagsel strooisel

 

Zaagsel strooisel verpakt in balen van 18 kilo.

Stro als bodembedekking

Bij Stouten Fourage bieden we verschillende soorten stro en stalstrooisel aan. Onze stro producten zijn van topkwaliteit en geschikt voor diverse dieren, waaronder paarden, koeien, kalveren, geiten en kleinvee. Hier zijn enkele voorbeelden van stro die we aanbieden:

Gerstestro

Gerstestro is een veelzijdige strosoort die perfect is als bodembedekking in stallen. Het biedt comfort en absorptie, waardoor het ideaal is voor paarden en andere dieren. 

Koolzaadstro

Koolzaadstro heeft een fijne structuur en is zeer geschikt als bodembedekking voor koeien en kalveren. Het zorgt voor een zachte en warme ondergrond en kan tevens dienen als voedsel voor sommige van uw dieren.

Tarwestro

Tarwestro is een populair strooisel voor diverse dieren vanwege de goede absorberende eigenschappen en het comfort dat het biedt. Naast strooisel kan tarwestro ook een deel van het rantsoen van uw dieren vormen.

Roggestro

Roggestro biedt een comfortabele ondergrond in de stal en is ideaal voor schapen en geiten vanwege de langere en stuggere structuur. 

Erwtenstro

Door zijn zachte textuur, is erwtenstro ideaal voor gevoelige poten en geschikt voor verschillende dieren. Het kan naast als bodembedekking ook als voedsel dienen.

Gehamerd, gesneden en gehakseld stalstrooisel

U kunt bij ons stro en strooisel in verschillende verwerkingen krijgen.

Gehamerd stro strooisel

Gehamerd strooisel is een vorm van strooisel die extra fijn is gehakseld. Dit maakt het perfect als zachte en comfortabele bodembedekking voor uw dieren. Met gehamerd stro blijven uw dieren warm en knus.

Gesneden stro strooisel

Gesneden strooisel is stro dat in kleine stukjes is gesneden. Hierdoor is het bij uitstek geschikt als bodembedekking voor kleinere dieren. Het biedt een zachte en comfortabele ondergrond waarop uw dieren kunnen rusten.

Gehakseld stro strooisel

Gehakseld strooisel bestaat uit grovere stukken stro en wordt vaak gebruikt als bodembedekking voor grote dieren zoals paarden. Het is duurzaam en zorgt voor een comfortabele en warme omgeving in de stal.

Stalstrooisel als bodembedekking

Naast stro bieden we bij Stouten Fourage ook stalstrooisel aan om de hygiëne in de stal te bevorderen. Het juiste strooisel helpt uw stallen schoon en comfortabel te houden. Enkele voorbeelden van strooisel voor bodembedekking zijn:

Houtvezel

Houtvezel is een populaire keuze voor bodembedekking, omdat het stofvrij is en zeer absorberend. Het draagt bij aan het behoud van een schone en droge stalomgeving.

Vlas

Vlasstrooisel is zacht en comfortabel voor uw dieren en verspreidt een aangename geur. Het zorgt voor een frisse stalomgeving en draagt bij aan het welzijn van uw vee.

Zaagsel

Zaagsel is een klassieke keuze voor paardenstallen. Het is betaalbaar en biedt uitstekende absorberende eigenschappen, wat bijdraagt aan een schone en comfortabele leefomgeving voor uw dieren.

Strooisel bodembedekking kopen bij Stouten Fourage

Bij Stouten Fourage staan kwaliteit en service centraal. Onze stro en strooisel producten zijn met zorg geselecteerd en bewerkt om te voldoen aan de behoeften van uw dieren. Advies nodig? Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste productkeuze. Wij luisteren goed naar uw wensen om deze te kunnen vertalen naar de levering van het beste product dat op dat moment beschikbaar is. 

Bezorging en levertijd

Na uw bestelling gaan wij aan de slag om uw bestelling op het gewenste tijdstip te bezorgen.  Wij beschikken over een modern wagenpark en ervaren chauffeurs en zijn daardoor in staat om uw bestelling snel en vakkundig te leveren. Een aantal van onze auto’s zijn uitgerust met een minishovel zodat we bij u in de schuur of op de door u gewenste plaats de producten kunnen leveren. Wij vinden communicatie belangrijk, dus wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de levertijd.

Over Stouten Fourage

Stouten Fourage is al jarenlang een vertrouwde naam in de agrarische sector. Als familiebedrijf streven we naar kwaliteit, kennis van zaken en een persoonlijke benadering. Wij zijn een betrouwbare leverancier van ruwvoer en strooisel voor diverse diersoorten. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat u altijd de beste producten vindt die voldoen aan de specifieke behoeften van uw dier(en). 

  

Contact

Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste strooisel producten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)111 – 481592 of mailen naar info@stouten-fourage.nl. Ons deskundige team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw dieren.