Skip to content

De services Van Stouten

Logistiek

Stouten Fourage levert jaar rond hooi en stro. Om de klant het hele jaar door te kunnen voorzien hebben wij een grote opslag. Deze opslag bestaat uit een aantal loodsen met meer dan 10.000 ton opslagcapaciteit. Onze loodsen en ons verharde terrein lenen zich uitstekend voor opslag van materieel waar u als ondernemer geen plaats voor heeft.

Gladheidsbestrijding

Stouten Fourage verzorgt gladheidbestrijding. Sneeuw en vorst kunnen leiden tot gladheid. Dit levert veel ongemak op voor het autoverkeer, fietsers en voetgangers. Wij kunnen uw terrein voorzien van strooizout als het glad dreigt te worden.
Ook zijn wij in staat om sneeuw te schuiven om zo uw terrein toegankelijk te houden voor uw bezoekers/klanten.

Wij werken op afroep. Als u denkt dat het glad wordt belt u met Stouten Fourage. Wij zorgen voor een oplossing. Zout ophalen is ook mogelijk.

Bel voor meer informatie met Jacob Stouten.
Telefoon +31 (0)6-51485960

Dealer Ostler Machines

Stouten Fourage heeft het dealerschap voor Ostler machines. Neem contact op met Jacob Stouten op +31 (0)6-51485960 voor nieuwe en / of gebruikte machines.

Werkplaats

Werkplaats
Stouten Fourage voert onderhoud aan het wagenpark grotendeels zelf uit. Wij hebben een moderne werkplaats met geavanceerde machines en materieel en eigen monteurs. Buiten de werkplaats is er een ruime wasplaats voor het wassen van vrachtwagens en auto’s.

Onderhoud aan voertuigen en machines
Bij Stouten Fourage kunt u terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan vrachtwagens, bestelbussen, auto’s en andere voertuigen en machines. Of het gaat om klein onderhoud of om een complete motorrevisie, wij werken op een veilige manier volgens ARBO richtlijnen. Wij hebben een stempelhefbrug om het werk makkelijker te maken.

Banden
Stouten Fourage heeft een bandenmachine en oppompkooi. Hiermee kunnen wij banden vervangen, opsnijden en balanceren. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment banden voor voertuigen en machines.

Laswerkzaamheden
Stouten Fourage heeft geavanceerde lasapparatuur voor onder andere het lassen van aluminium.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Bel Jacob Stouten 06-51485960