Skip to content

Ruwvoer & Strooisel Geiten

Bij Stouten Fourage begrijpen we hoe belangrijk het is om goed ruwvoer en strooisel te hebben voor de gezondheid en het welzijn van geiten. Geiten zijn kieskeurig en vragen om smakelijk ruwvoer van hoge kwaliteit. Ook het eiwit,- en drogestofgehalte moet goed zijn. We bieden een breed scala aan producten die voldoen aan de specifieke behoeften van uw geiten. Of u nu op zoek bent naar hooi, stro of bodembedekking, als geitenhouder kunt u altijd vertrouwen op de kwaliteit van Stouten Fourage!

Weidehooi

Weidehooi is een mengsel van grassoorten, bevat veel vitaminen, mineralen en heeft een mooie groene kleur. Het ruikt heerlijk fris en is daardoor erg smakelijk ruwvoer. Weidehooi is er in veel soorten leverbaar. Fijn, grof, gesneden en ongesneden.

gehamerd stro

Gehamerd Stro

 

Engels Raaigras

- Lollium perenne -

Graszaadhooi van Engels raaigras geeft goede prik en is smakelijk om voor het voerrek te voeren. Graszaadhooi is een één soortig gedorst hooi met een lage voedingswaarde en een grove structuur. De kleur is groen en de geur fris zoet.

Hooi voor geiten

Hooi is een belangrijk ruwvoer in het rantsoen voor geiten. Het levert niet alleen voedingsstoffen, maar bevordert ook een gezonde spijsvertering en darmflora. Stouten Fourage biedt verschillende soorten hooi voor de geit van uitstekende kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd door onze deskundige medewerkers. Van smakelijk gras- of luzernehooi tot weidehooi, wij hebben een ruime keuze aan hooiproducten die geschikt zijn voor geiten.

Bekijk ons volledige aanbod hooi voor de geit en andere dieren op onze website.

Stro voor geiten

Stro is geschikt als voer, maar ook als bodembedekking voor de geit. Ongesneden, gesneden, gehakseld of gehamerd stro geeft als voedermiddel extra structuur in het rantsoen. Naast een goed rantsoen is ook een schone en comfortabele stal belangrijk is voor de gezondheid en het welzijn van uw dier(en). Stouten Fourage biedt we strooiselproducten van goede kwaliteit die geschikt zijn als bodembedekking voor de geit. Het stro absorbeert vocht en vermindert geuroverlast, waardoor uw geiten in een hygiënische omgeving kunnen verblijven. Bovendien zorgt strooisel voor isolatie en biedt het comfort tijdens het rusten.

Bekijk ons volledige assortiment bodembedekking voor de geit en andere dieren op onze website. 

Ruwvoer en strooisel voor geiten kopen

Bij Stouten Fourage staan we voor kwaliteit, vakkennis en een persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk paard en bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een ruim assortiment aan ruwvoer en strooisel, zodat u altijd de beste keuzes kunt maken voor uw dier(en). Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste productkeuze. Wij luisteren goed naar uw wensen om deze te kunnen vertalen naar de levering van het beste product dat op dat moment beschikbaar is. 

Bezorging en levertijd

Na uw bestelling gaan wij aan de slag om uw bestelling op het gewenste tijdstip te bezorgen.  Wij beschikken over een modern wagenpark en ervaren chauffeurs en zijn daardoor in staat om uw bestelling snel en vakkundig te leveren. Een aantal van onze auto’s zijn uitgerust met een minishovel zodat we bij u in de schuur of op de door u gewenste plaats de producten kunnen leveren. Wij vinden communicatie belangrijk, dus wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de levertijd.

Over Stouten Fourage

Stouten Fourage is al jarenlang een vertrouwde naam in de agrarische sector. Als familiebedrijf streven we naar kwaliteit, kennis van zaken en een persoonlijke benadering. Wij zijn een betrouwbare leverancier van ruwvoer en strooisel voor diverse diersoorten, waaronder geiten. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat u altijd de beste producten vindt die voldoen aan de specifieke behoeften van uw dier(en).   

Contact

Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste ruwvoer en strooisel voor uw geit(en). Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar en helpt u graag verder!