Skip to content

Ruwvoer & Strooisel Melkvee

Bij Stouten Fourage begrijpen we dat het juiste ruwvoer en strooisel van cruciaal belang zijn voor de gezondheid en productiviteit van melkvee. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten die voldoen aan de specifieke behoeften van uw melkvee. Of u nu op zoek bent naar hooi of stro voor melkvee, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een optimale verzorging van uw dieren.

Weidehooi

Weidehooi is een mengsel van grassoorten, bevat veel vitaminen, mineralen en heeft een mooie groene kleur. Het ruikt heerlijk fris en is daardoor erg smakelijk ruwvoer. Weidehooi is er in veel soorten leverbaar. Fijn, grof, gesneden en ongesneden.

gehamerd stro

Gehamerd Stro

 

Engels Raaigras

- Lollium perenne -

Graszaadhooi van Engels raaigras geeft goede prik en is smakelijk om voor het voerrek te voeren. Graszaadhooi is een één soortig gedorst hooi met een lage voedingswaarde en een grove structuur. De kleur is groen en de geur fris zoet.

Hooi voor melkvee

Hooi speelt een essentiële rol in het dieet van melkvee. Het levert niet alleen voedingsstoffen, maar bevordert ook een gezonde spijsvertering en darmflora. Bij Stouten Fourage hebben we verschillende soorten hooi beschikbaar, zodat u het juiste hooi kunt kiezen dat aansluit bij de behoeften van uw melkvee. Van smakelijk gras- of weidehooi tot hoogwaardig Engels raaigras, wij hebben het allemaal. Onze hooiproducten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Bekijk ons volledige aanbod hooi voor melkvee en andere dieren op onze website.

 

Stro voor melkvee

Stro is niet alleen geschikt als voer voor melkvee, maar ook als uitstekende bodembedekking in de stal. Een schone en comfortabele stalomgeving is van groot belang voor de gezondheid en het welzijn van uw melkvee. Bij Stouten Fourage begrijpen we dit en bieden we hoogwaardige bodembedekking dat helpt bij het creëren van een optimale leefomgeving. Ons stro voor melkvee absorbeert vocht en vermindert geuroverlast, waardoor uw dieren in een hygiënische omgeving kunnen verblijven. Daarnaast zorgt het voor een goede isolatie en biedt het comfort tijdens het rusten. 

 

Bekijk ons volledige assortiment bodembedekking voor melkvee en andere dieren op onze website. 

 

Ruwvoer en strooisel voor melkvee kopen

Bij Stouten Fourage staan we bekend om onze kwaliteit, expertise en persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk melkveebedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een ruim assortiment aan ruwvoer en strooisel, zodat u altijd de beste keuzes kunt maken voor de gezondheid en het welzijn van uw melkvee. Vraag vandaag nog een offerte aan voor het beste ruwvoer en strooisel voor melkvee!

 

Over Stouten Fourage

Bij Stouten Fourage zijn we al jarenlang een vertrouwde naam in de agrarische sector. Als familiebedrijf streven we naar kwaliteit, expertise en een persoonlijke benadering. Wij zijn een betrouwbare leverancier van hoogwaardig ruwvoer en strooisel voor diverse diersoorten, waaronder melkvee. Met onze expertise en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat u altijd de beste producten vindt die voldoen aan de specifieke behoeften van uw vee.  

 

Contact

Bij Stouten Fourage staan we klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste ruwvoer en strooisel voor melkvee. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar en helpt u graag verder!