Skip to content

Ruwvoer & Strooisel Pluimvee / Kippen

Voor gezonde en blije kippen is de juiste voeding en een comfortabele leefomgeving van groot belang. Goed ruwvoer en strooisel dragen bij aan de gezondheid, het comfort en de productiviteit van uw pluimvee. Het kan problemen zoals verenpikken en ziektes helpen voorkomen, waardoor uw kippen en ander pluimvee gelukkiger en gezonder blijven. Of u nu op zoek bent naar hooi of strooisel, bij Stouten Fourage vindt u alles wat u als pluimveehouder nodig heeft voor een goede verzorging van uw dieren.

Weidehooi

Weidehooi is een mengsel van grassoorten, bevat veel vitaminen, mineralen en heeft een mooie groene kleur. Het ruikt heerlijk fris en is daardoor erg smakelijk ruwvoer. Weidehooi is er in veel soorten leverbaar. Fijn, grof, gesneden en ongesneden.

gehamerd stro

Gehamerd Stro

 

Engels Raaigras

- Lollium perenne -

Graszaadhooi van Engels raaigras geeft goede prik en is smakelijk om voor het voerrek te voeren. Graszaadhooi is een één soortig gedorst hooi met een lage voedingswaarde en een grove structuur. De kleur is groen en de geur fris zoet.

Hooi voor pluimvee

Hooi is belangrijk in het rantsoen van pluimvee zoals kippen. Het geeft niet alleen voedingsstoffen, maar ondersteunt ook de spijsvertering en draagt bij aan een goede gezondheid. Bij Stouten Fourage hebben we verschillende soorten hoogwaardig hooi, zoals weidehooi en luzernehooi, dat aan de voedingsbehoeften van uw kippen voldoet.

Bekijk ons volledige aanbod hooi voor kippen en ander pluimvee op onze website.

Stro voor pluimvee

Stro is niet alleen goed als voeding, maar ook als bodembedekking in het kippenhok. Een schone en comfortabele leefomgeving is zeer belangrijk voor uw kippen. Ons strooisel absorbeert vocht en geuren, zorgt voor hygiëne en biedt isolatie en comfort voor uw kippen tijdens hun rustperiode. Bij Stouten Fourage kunt u ongesneden, gesneden, gehakseld of gehamerd stro voor pluimvee kopen. 

Bekijk ons volledige assortiment bodembedekking voor kippen en ander pluimvee op onze website. 

Ruwvoer en strooisel voor kippen en ander pluimvee kopen

Bij Stouten Fourage staan we voor kwaliteit, vakkennis en een persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk pluimveebedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een groot aanbod aan ruwvoer en strooisel, zodat u altijd de beste keuzes kunt maken voor uw dier(en). Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste productkeuze. Wij luisteren goed naar uw wensen om deze te kunnen vertalen naar de levering van het beste product dat op dat moment beschikbaar is. 

Bezorging en levertijd

Na uw bestelling gaan wij aan de slag om uw bestelling op het gewenste tijdstip te bezorgen.  Wij beschikken over een modern wagenpark en ervaren chauffeurs en zijn daardoor in staat om uw bestelling snel en vakkundig te leveren. Een aantal van onze auto’s zijn uitgerust met een minishovel zodat we bij u in de schuur of op de door u gewenste plaats de producten kunnen leveren. Wij vinden communicatie belangrijk, dus wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de levertijd.

Over Stouten Fourage

Stouten Fourage is al jarenlang een vertrouwde naam in de agrarische sector. Als familiebedrijf streven we naar kwaliteit, kennis van zaken en een persoonlijke benadering. Wij zijn een betrouwbare leverancier van ruwvoer en strooisel voor diverse diersoorten, waaronder kippen en ander pluimvee. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat u altijd de beste producten vindt die voldoen aan de specifieke behoeften van uw dier(en).   

Contact

Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste ruwvoer en strooisel voor uw pluimvee. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar en helpt u graag verder!