Skip to content

Ruwvoer & Strooisel Runderen

Bij Stouten Fourage begrijpen we dat goed hooi en stro belangrijk zijn voor uw rundvee. We bieden een uitgebreid assortiment hooi en strooisel voor uw behoeften en die van uw dieren. Of u nu voedzaam hooi of comfortabele bodembedekking rundvee zoekt, wij hebben wat u nodig heeft. Ontdek ons assortiment op onze website en vertrouw op Stouten Fourage voor kwaliteit en service. We zijn er om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw dieren.

Weidehooi

Weidehooi is een mengsel van grassoorten, bevat veel vitaminen, mineralen en heeft een mooie groene kleur. Het ruikt heerlijk fris en is daardoor erg smakelijk ruwvoer. Weidehooi is er in veel soorten leverbaar. Fijn, grof, gesneden en ongesneden.

gehamerd stro

Gehamerd Stro

 

Engels Raaigras

- Lollium perenne -

Graszaadhooi van Engels raaigras geeft goede prik en is smakelijk om voor het voerrek te voeren. Graszaadhooi is een één soortig gedorst hooi met een lage voedingswaarde en een grove structuur. De kleur is groen en de geur fris zoet.

Hooi voor rund

Hooi heeft een belangrijke rol in het rantsoen van het rund. Hooi levert niet alleen belangrijke voedingsstoffen, maar stimuleert ook de spijsvertering en draagt bij aan een gezonde darmflora. Stouten Fourage biedt diverse soorten hooi van uitstekende kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de voedingsbehoeften van uw rundvee. Van smakelijk weide- of luzernehooi tot hoogwaardig Engels raaigras, we hebben een ruime keuze aan hooi voor rund.

 

Bekijk ons volledige aanbod hooi voor rund en andere dieren op onze website.

 

Stro voor rund

Ongesneden, gesneden, gehakseld of gehamerd stro is niet alleen geschikt als voer, maar ook als bodembedekking voor rund. Een schone en comfortabele stal is van groot belang voor de gezondheid en het welzijn van uw rundvee. Stouten Fourage biedt diverse strooiselproducten die helpen bij het creëren van een optimale leefomgeving. Ons stro voor rund absorbeert vocht en vermindert geuroverlast, waardoor uw dier in een hygiënische omgeving kan verblijven. Bovendien zorgt het voor isolatie en biedt het comfort tijdens het rusten. 

 

Bekijk ons volledige assortiment bodembedekking voor rund en andere dieren op onze website. 

 

Ruwvoer en strooisel voor rundvee kopen

Bij Stouten Fourage staan we voor kwaliteit, vakkennis en een persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk rund en elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een ruim assortiment aan ruwvoer en strooisel voor rundvee aan, zodat u altijd de beste keuzes kunt maken voor uw dier(en). Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste productkeuze. Wij luisteren goed naar uw wensen om deze te kunnen vertalen naar de levering van het beste product dat op dat moment beschikbaar is. 

 

Bezorging en levertijd

Na uw bestelling gaan wij aan de slag om uw bestelling op het gewenste tijdstip te bezorgen.  Wij beschikken over een modern wagenpark en ervaren chauffeurs en zijn daardoor in staat om uw bestelling snel en vakkundig te leveren. Een aantal van onze auto’s zijn uitgerust met een minishovel zodat we bij u in de schuur of op de door u gewenste plaats de producten kunnen leveren. Wij vinden communicatie belangrijk, dus wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de levertijd.

 

Over Stouten Fourage

Stouten Fourage is al jarenlang een vertrouwde naam in de agrarische sector. Als familiebedrijf streven we naar kwaliteit, kennis van zaken en een persoonlijke benadering. Wij zijn een betrouwbare leverancier van ruwvoer en strooisel voor diverse diersoorten, waaronder runderen. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat u altijd de beste producten vindt die voldoen aan de specifieke behoeften van uw dier(en).   

 

Met ons moderne wagenpark en ervaren chauffeurs staan wij klaar om uw bestelling snel en vakkundig af te leveren. Een aantal van onze auto’s zijn uitgerust met een minishovel zodat we bij u in de schuur of op de door u gewenste plaats de producten kunnen afleveren.

 

Contact

Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste ruwvoer en strooisel voor uw rundvee. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar en helpt u graag verder!