Skip to content

Ruwvoer & Strooisel Varkens

Goed ruwvoer en het juiste strooisel dragen bij aan de gezondheid en het geluk van uw varkens, waardoor ze zich comfortabel voelen en gezond blijven. Bij Stouten Fourage staan we voor kwaliteit en helpen we u graag bij de zorg voor uw varkens. Ontdek ons volledige assortiment hooi en strooisel voor varkens en andere dieren.

Weidehooi

Weidehooi is een mengsel van grassoorten, bevat veel vitaminen, mineralen en heeft een mooie groene kleur. Het ruikt heerlijk fris en is daardoor erg smakelijk ruwvoer. Weidehooi is er in veel soorten leverbaar. Fijn, grof, gesneden en ongesneden.

gehamerd stro

Gehamerd Stro

 

Engels Raaigras

- Lollium perenne -

Graszaadhooi van Engels raaigras geeft goede prik en is smakelijk om voor het voerrek te voeren. Graszaadhooi is een één soortig gedorst hooi met een lage voedingswaarde en een grove structuur. De kleur is groen en de geur fris zoet.

Hooi voor varkens

Hooi is een belangrijk onderdeel in het rantsoen van varkens, omdat het vezels, voedingsstoffen en kauwplezier biedt. Goed hooi helpt de spijsvertering van varkens te verbeteren en verveling te verminderen. Ons assortiment bevat verschillende soorten hooi van heel goede kwaliteit zoals weidehooi en luzernehooi dat voldoet aan de voedingsbehoeften van uw varkens.

Bekijk ons volledige aanbod hooi voor het varken en andere dieren op onze website.

 

Stro voor varkens

Stro is niet alleen goed als voedsel, maar ook als comfortabel strooisel in de stal. Een schone leefomgeving is heel belangrijk voor de gezondheid van uw varken want het voorkomt de verspreiding van ziekten. Daarnaast is een comfortabele stal met geschikt strooisel goed voor het welzijn van varkens en vermindert dit stress. Ons strooisel absorbeert vocht, houdt warmte vast en zorgt voor een comfortabele rustplek voor uw varken.

Bekijk ons volledige assortiment ongesneden, gesneden, gehakselde of gehamerde bodembedekking voor het varken en andere dieren op onze website. 

 

Ruwvoer en strooisel voor varken kopen

Bij Stouten Fourage staan we voor kwaliteit, vakkennis en een persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk varken en bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een ruim assortiment aan ruwvoer en strooisel, zodat u altijd de beste keuzes kunt maken voor uw dier(en). Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste productkeuze. Wij luisteren goed naar uw wensen om deze te kunnen vertalen naar de levering van het beste product dat op dat moment beschikbaar is. 

 

Bezorging en levertijd

Na uw bestelling gaan wij aan de slag om uw bestelling op het gewenste tijdstip te bezorgen.  Wij beschikken over een modern wagenpark en ervaren chauffeurs en zijn daardoor in staat om uw bestelling snel en vakkundig te leveren. Een aantal van onze auto’s zijn uitgerust met een minishovel zodat we bij u in de schuur of op de door u gewenste plaats de producten kunnen leveren. Wij vinden communicatie belangrijk, dus wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de levertijd.

 

Over Stouten Fourage

Stouten Fourage is al jarenlang een vertrouwde naam in de agrarische sector. Als familiebedrijf streven we naar kwaliteit, kennis van zaken en een persoonlijke benadering. Wij zijn een betrouwbare leverancier van ruwvoer en strooisel voor diverse diersoorten, waaronder varkens. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat u altijd de beste producten vindt die voldoen aan de specifieke behoeften van uw dier(en).   

Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste productkeuze voor uw dier. Wij luisteren goed naar uw wensen om deze te kunnen vertalen naar de levering van het juiste product wat op dat moment beschikbaar is. Na uw bestelling gaat de planning aan de slag om uw bestelling op het gewenste tijdstip te leveren. Wij vinden communicatie belangrijk, dus zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de levertijd.

 

Contact

Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste ruwvoer en strooisel voor uw varken(s). Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar en helpt u graag verder!